A Spirit Hotel gasztronómiája az ínyenc életérzés szinonimája, amely mesterszakácsunk csalogató alkotásaiban, látványos ételkompozícióiban, ínycsiklandozó desszertjeiben csúcsosodik ki. Konyhaművészetünk fontos inspirációs forrás. Vendégeink számára két éttermünk, beltéri és kültéri étkezési lehetőségek, az erdőre néző télikertünk, két bárunk, egy folyosói teasarok, valamint a szobákban minibár és szobaszerviz áll rendelkezésre.
Onyx Étterem
Finom elegancia, különleges miliő, természetes földszínekkel vonzó hangulat, fényűző keretek és a télikertet ölelő erdő nyugalma. Éttermünk a választékos reggelik és a gyertyafényes luxusesték helyszíneként méltón járul hozzá az ötcsillagos pihenéshez.
Koktélok, egészséges frissítők, kiváló borok, könnyű fogások, desszertek és gyümölcsös finomságok a medencék mellett, a teraszon, a télikertben, vagy akár saját baldachinos napozójában szervírozva.
Nyitvatartás: 10:00 – 18:00
Lobby Bár
Érkezések és találkozások ikonikus helyszíne az ősforrás mellett: elegáns koktélok, esti aperitifek, a legjobb magyar borok, kávé- és teakülönlegességek a nap minden percében és este a tűznél zongorakísérettel.
Nyitvatartás: 09:30 – 24:00
Luna bár
Zárja a napot a 30-as évek New York-jának hangulatában! Bartendereink nagy klasszikusokkal és merész újdonságokkal várják az esti kikapcsolódásra vágyókat zene, bowling és biliárd kíséretében.
Nyitvatartás: 18:00 – 02:00
Kínálatunkban naponta szerepelnek helyi kistermelők friss és zamatos zöldségei, gyümölcsei, a fenséges Angus marha, az ízletes mangalica, a vaskeresztesi pisztráng, a vadételek, a különféle bio csírák, házi lekvárok, pesztók, csatnik, medvehagymás és egyéb zöldségkrémek. A házi bio borai kézzel szüretelt és válogatott szőlőből készült nedűk, amelyek különlegesen gyümölcsösek íz- és illatvilágukban.
„Hiszek abban, hogy a jó konyha az alapoknál kezdődik: ezért kiváló minőségű, lehetőleg helyi alapanyagokból készítjük el fogásainkat. Felgyorsult világunkban saját magunkra, és ezen belül az étkezésünkre sem fordítunk komoly figyelmet és időt. Úgy gondolom, hogy minőségi alapanyagok felhasználásával sokat tehetünk egészségünk érdekében. Alapos termékismerettel, konyhatechnológiával, fantáziával élményt tudunk adni egymásnak. Vendégeink igényei számomra a legfontosabbak, igyekszem bármilyen kulináris kívánságot teljesíteni. Fontos számomra, hogy az étkezés ne csak mindennapi táplálékforrás legyen, hanem igazi örömmé válhasson. Remélem, jó úton haladok, és eltökéltségemet a következő generáció is komolyan veszi, folytatja!”
Borda Attila
mesterszakács
„Számomra a konyhaművészet prezentációja a valódi elegancia, amelyben helyet kap a modern gasztronómia, vegyítve a hagyományos ízvilággal. Mi itt a Spiritben a kiemelkedő minőségű alapanyagokat, a magyar és a regionális ételeket, a kiváló munkatársaink által megálmodott trendi italokat stílusosan tálaljuk. Hiszem, hogy a vendéglátás módja az, ami igazán kiemel egy nagyszerű helyet a többi közül. Az ötcsillagos élmény, amit a szállodában nyújtunk a mosolyunkkal, kedvességünkkel, az akár lehetetlennek tűnő kívánságok teljesítésével, mind-mind erősíti a vendégeink elégedettségét. Ennél pedig nincs fontosabb.”